Meestgestelde vragen

Ja, dit is mogelijk.
Klikt u dan bij het afrekenen op [verzenden naar een ander adres] De ontvanger krijgt geen factuur, enkel de pakbon (zonder bedragen) bij de bestelling

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag van de producten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@muurplanner.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Zowel de verpakking als de muurplanner dient onbeschadigd te zijn.

Ja, dit is mogelijk. 

Afhalen gaat op afspraak. U krijgt een mail met de bevestiging van uw bestelling. Als u die mail terugstuurt en uw voorkeur aangeeft, maken we een afspraak. 

Uw bestelling wordt binnen 1-2 dagen verzonden en zal binnen 2-3 dagen worden afgeleverd. Belgische orders duren iets langer.

Nee, u kunt niet achteraf betalen, we hebben diverse andere betalingsmogelijkheden

Nee, uw gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken 

Muurplanner.nl levert in Nederland en België

Alle orders worden verzonden met PostNL en Bpost. U ontvangt via de mail een track & trace nummer zodat u uw zending kunt volgen.

Dit is mogelijk vanaf 2 stuks. Als u een mail stuurt naar info@muurplanner.nl ontvangt u meer informatie en aanleverspecificaties. 

U kunt betalen met Ideal, Paypal, Bancontact, KBC, Sofort, creditcard en contant bij afhalen

Nee, de kartonnen plaat is niet uitwisbaar. Als je items hebt die nog niet definitief zijn kun je deze bijvoorbeeld op een memo schrijven en tijdelijk opplakken totdat er een definitieve datum bekend is. Ook met de memo’s kun je bijvoorbeeld weer verschillende kleuren gebruiken voor meer overzicht.

Een vak is 6,7 cm breed en 8,8 cm hoog

De kartonnen borden zijn 3 mm dik 

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW